Maalausliike Vantaa

Kotisi maalaukset takuutyönä Vantaalla!

Maalauspartio toteuttaa kaikenkokoisten kohteiden ulkomaalaukset Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella laadukkaasti takuutyönä yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Maalausurakka saattaa kuulostaa työläältä, mutta oikeilla välineillä, oikeilla materiaaleilla ja ammattilaisten tekemänä se on sinulle täysin vaivatonta. Osaavat ja iloiset maalarimme huolehtivat töiden sujuvuudesta sinun toiveidesi mukaan siististi ja vaivattomasti.  

Talon maalaus Vantaa

Kaipaako kotisi maalia?

Talon maalauksella kodillesi saadaan uusia upea ilme, joka palauttaa kotisi arvoiseensa loistoon. Uusi maalipinta suojaa kotiasi säiden rasituksilta ja pidentää talosi ulkoverhouksen ikää. Yleisimpiä syitä talon huoltomaalaukselle ovat suositellun huoltomaalausvälin (10-vuotta) ylittyminen, hilseilevä maali ja likainen maalipinta. Pidäthän huolta kodistasi maalauttamalla sen ajoissa. 

Taloyhtiön maalaus Vantaa

Onko taloyhtiönne maalipinta päässyt haalistumaan? Onko edellisestä maalaus kerrasta kulunut yli kymmenen vuotta?

Taloyhtiön julkisivun maalaus kohottaa taloyhtiön ulkoasua ja arvoa. Uusi maalipinta suojaa taloyhtiönne julkisivua säiden rasituksilta ja pidentää sen ikää. Taloyhtiön maalaus urakka voi kuulostaa isolta projektilta, mutta oikeilla välineillä, oikeilla tuotteilla ja taitavilla tekijöillä maalausprojekti sujuu vaivattomasti. Mikäli etsit taloyhtiön maalaus projektille laadukasta ja kokenutta tekijää, jonka kanssa projekti sujuu vaivattomasti niin Maalauspartio Oy on teille oikea kumppani. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Olemme tyytyväisiä työn suorittamiseen. Hanneksen kanssa oli helppo sopia työstä.

Juhani, Raahe

Homma meni hyvin. Koko ajan oltiin puheissa ja sovittiin asioista.

Vesa, Raahe

Maalausurakka sujui hyvin. Hannes teki siistiä jälkeä. Olemme tyytyväisiä.

Mökkiläinen, Raahe