niemelänkatu 18
Elia Lepistö

Elia Lepistö

Milloin talon maalaus on tarpeellista?

Suositeltu talon huoltomaalausväli on noin kymmenen vuotta riippuen esimerkiksi käytetyistä materiaaleista ja talon sijainnista. Talon julkisivun kuntoa on kuitenkin tärkeää tarkkailla säännöllisesti ja tehdä tarvittaessa vaadittavat toimenpiteet julkisivun kunnostamiseksi. 

 

Yleisimpiä syitä talon maalaukselle ovat talon huoltomaalausvälin ylittyminen, hilseilevä maalipinta, haalistunut maalipinta tai liasta ja homeesta johtuva epäsiisti maalipinta. Muita syitä talon maalaukselle voi olla talon värin vaihto tai talon ilmeen kohentaminen.

Hilseilevä maalipinta

homepilkkuja

Homeinen pinta

Maalaus on tarpeellista, kun vanha maalipinta on päässyt huonoon kuntoon rakennuksen ja ulkoverhous uhkaa päästä huonoon kuntoon. Auringon UV-säteily, ankara sade ja lumimyräkät kuluttavat talon julkisivua. Kodin maalipinta kuluu tyypillisesti loppuun noin 10-15 vuodessa. 

 

Talon maalaus on parasta suorittaa ajoissa, kun huoltomaalausväli on ylittynyt tai julkisivussa esiintyy ensimmäisiä merkkejä maalauksen tarpeesta. Ajoissa tehty ulkomaalaus pitää ulkoverhouksen paremmassa kunnossa eikä päästi maalipintaa hilseilemään. Toteuttamalla ulkomaalauksen säästät aikaa ja rahaa kun säästyt työläiltä pohjatöiltä. 

 

Mietityttääkö julkisivun kunto?  Kysy meidät maksuttomalle arviokäynnille! Selvitämme ulkoverhouksen kunnon ja laskemme tarvittaessa teille tarjouksen. 

Huonoon kuntoon päässyt maalipinta

Talo maalauksen jälkeen

JAA JULKAISU

Kuinka voimme olla avuksi?

Maalauspartio Oy

laita viestiä tai soita:

045 880 9929
info@maalauspartio.fi